از بین بردن اضطراب دندانپزشکی:
ترس از دندانپزشک به عنوان اضطراب دندانپزشکی شناخته میشود. بسیاری از افراد در جنبههای مختلف زندگی خود با اضطراب دست و پنجه نرم میکنند، زیرا این یک احساس کاملا طبیعی است. با این حال، زمانی که این اضطراب باعث میشود که افراد از بخش مهمی از مراقبتهای بهداشتی مانند رفتن به دندانپزشک اجتناب کنند، مهم است که به عنوان پزشک، درک کنیم که چگونه میتوانیم اضطراب بیمار را کاهش دهیم. جنبههای مختلف اضطراب دندانپزشکی میتواند بر همه سنین و اقشار زندگی تأثیر بگذارد، بنابراین مهم است که تکنیکهای مختلفی را در اختیار داشته باشید که میتواند به طور مؤثر آرامش را در بیماران عصبی القا کند تا اطمینان حاصل شود که مراقبتهای مورد نیاز را دریافت میکنند.
5 تکنیک برای مبارزه با اضطراب بیمار:
1: مراحل جراحی را با جزئیات توضیح دهید
این روش به طور مستقیم با اضطراب بیمار تلاقی میکند. زیرا دندانپزشکی پیچیده است و بسیاری از بیماران مشکلات مربوط به سلامت دهان خود را به طور کامل درک نمیکنند. به همین دلیل، مهم است، مطمئن شوید که فرآیندها و روشها را به زبان ساده برای بیماران توضیح داده اید.
علاوه بر این، دقیقاً به آنها نشان دهید که از چه ابزارهایی استفاده خواهید کرد.
۲: تمرینات تنفسی را با بیماران انجام دهید
یکی از بهترین تمرینها برای مبارزه با هر نوع اضطراب، تمرینات تنفسی است. اضطراب در سیستم عصبی زندگی میکند، که عملکردهای غیرارادی بدن مانند ضربان تند قلب و افزایش فشار خون را کنترل میکند.
هنگامی که بیمار روی صندلی قرار دارد، سعی کنید از بیمار بخواهید تنفس عمیق داخل و خارج بینی خود را انجام دهد. استفاده از تکنیک تنفس مبتنی بر بینی مفید است زیرا تنفس از طریق دهان در حین انجام یک عمل دندانپزشکی دشوار است. به خاطر داشته باشید که هر زمان که بیمار در طول ملاقات خود احساس ناراحتی کرد، اجازه دهید تنفس او قطع شود.
۳: در صورت امکان به همراه بیمار اجازه دهید در اتاق باشند
حتی با تلاشهای هماهنگ برای اینکه بیمارتان در حضور شما احساس راحتی کند، وجود یک عزیز در اتاق اغلب بسیار راحتتر است. کودکان به ویژه با حضور در فضاهای جدید بدون والدین یا سرپرست مشکل دارند. بنابراین، در صورت امکان، به بیمار خود اجازه دهید تا زمانی که کار دندانپزشکی خود را انجام میدهد، با مهمانی که مایل است کنار صندلی یا در اتاق بنشیند، بیاید.
۴: اعتماد بیمار را جلب کنید
در حالی که بیشتر افراد دارای سلامت دهان و دندان فقط باید 1 تا 2 بار در سال به دندانپزشک مراجعه کنند، شما همچنان میخواهید مطمئن شوید که از قرار ملاقات خود هراسی ندارند. ایجاد اعتماد بیمار در دراز مدت، پایه ای برای تسکین اضطراب آنها در مورد مراجعه به دندانپزشک است.
۵: انرژی مثبت
هنگام تشریح وضعیت سلامت دهان و دندان بیمار و ارائه آموزشهای بهداشت دهان و دندان، مهم است که بر روی زمینه هایی که به بهبود نیاز است، تمرکز کنید و آنچه را که بیمار به خوبی انجام میدهد، برجسته کنید. بسیاری از مبتلایان به اضطراب دندانپزشکی از دندانپزشک اجتناب میکنند و حتی ممکن است از بهترین اقدامات بهداشت دهان و دندان بی اطلاع باشند. یادآوری به آنها از اقداماتی که میتوان برای بهبود سلامت آنها انجام داد و در عین حال به آنها اطلاع داد که چه کارهایی را به خوبی انجام میدهند به آنها کمک میکند تا با حفظ سلامت دهان و دندان خود سازگار شوند. علاوه بر این، این نوع ارتباط به بیمار یادآوری میکند که مطب دندانپزشک منبعی برای کمک به آنها است، نه مکانی برای ترس.
انرژی مثبت به آداب روی صندلی نیز گسترش مییابد، زیرا بیمارانی که احساس اضطراب میکنند ممکن است از نظر ظاهری و فیزیکی آشفته باشند. یادآوری این نکته که آنها در طول تمیز کردن کارشان را خوب انجام میدهند، علیرغم نگرانیهایی که احساس میکنند، میتواند کمک کند که آنها را از فضای منفی، حتی برای مدت کوتاه، بیرون بیاورید. هنگامی که این روش با تکنیکهای دیگر مانند تنفس عمیق ترکیب میشود، احتمال بیشتری وجود دارد که اضطراب بیمار شما در طول ملاقات شروع به فروکش کند.
مبارزه با اضطراب دندان از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است. مهمترین کاری که شما به عنوان یک پزشک میتوانید انجام دهید این است که با هر بیمار ارتباطی باز، صادقانه و با شخصیت داشته باشید. در حالی که به جلو میروید، این تکنیکها را در جیب پشتی خود نگه دارید و بدانید که آمادگی دارید به بیماران خود کمک کنید تا در مورد هر گونه اضطرابی که در مورد مراجعه به دندانپزشک دارند، کمک کنید.